StatisztikaUtánpótlás hírek

Utánpótláskorúak 2019. decemberi Élő-pont elemzése


December elteltével, aktualizáltuk a gyermekek eredményeit mutató táblázatot.

A teljes táblázat elérhető itt.

Értékelés

 

Az év utolsó hónapja természetesen az ünnepek miatt kevesebb lejátszott mérkőzést hozott az előző hónapokhoz képest, de eredményességben nagyon szép dolog, hogy 21 fiatal versenyző javította meg egyéni Élő-pont rekordját.

Bernáth Bence, Lakatos Tamás és Szikszai Bertalan zsinórban immár negyedik hónapja dönti meg saját egyéni csúcsát. Ehhez a gyönyörű teljesítményhez külön is gratulálunk!

Marjanovic Alex, Tancsa Tamás, Alexandrova Angelina, Pásti Áron és Pásztor Balázs nagyot léptek előre az elmúlt hónapban, reméljük sikerül stabilizálni a magasabb szinten a helyzetüket.

A korcsoportok világ top 15 fős elitjében továbbra is őrzi helyét Marjanovicz Annamária (reméljük a kevesebb versenyzése mögött nem a sakkozás háttérbe szorulása szolgáltatja az indokot). Ugyanitt tiszteletre méltó Kozák Ádám töretlen fejlődése is. A fiatalabbak közül pedig ebben szűk körben rendületlenül bizonyít továbbra is Gaál Zsóka, Tóth Lili és Giang Tran Nam is.

Az idő telik, a 2001-es korosztály kiöregedésével stabil játékosok léptek át végérvényesen a felnőtt korba, nekik sok szerencsét, míg a helyükbe lépőknek és mindenki más utánpótláskorú versenyzőnek eredményes felkészülést és versenyzést kívánunk!

Ajánlott bejegyzések ugyanebben a kategóriában

'Fel a tetejéhez' gomb