Felhasználási feltételek

Köszönjük, hogy meglátogatta ezt a weboldalt!
Reméljük, hogy elnyeri tetszését magazinunk.

 1. Elfogadható használat
  Kedve szerint fedezze fel a weboldalt és, ahol ez lehetséges, tegyen fel különféle anyagokat és járuljon hozzá a weboldalhoz kérdésekkel, posztokkal és multimédiás tartalommal (pl. képekkel és videókkal). Ennek során, kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal használata és a beküldött anyagok a legkisebb mértékben sem lehetnek jogellenesek vagy sértők.
  Kérjük, a használat során:
  (a) ne sértse meg más személyiségi jogait;
  (b) ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;
  (c) ne tegyen becsületsértő, pornográfiára utaló, rasszista vagy idegengyűlölő természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket;
  (d) ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és
  (e) semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldal sértetlenségét.
  Tájékoztatjuk, hogy a weboldal üzemeltetője a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról eltávolíthatja.
 2. Adatvédelem
  Az Adatvédelmi Nyilatkozat a weboldalon megosztott minden személyes adatra vagy anyagra kiterjed.
 3. Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok
  3.1. A Sakkmezo.hu weboldal üzemeltetői által szolgáltatott tartalom
  A weboldalon a Sakkmezo.hu szerkesztője által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, védjegy- és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja a weboldal üzemeltetője, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon. A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot.
  3.2. A Felhasználók által szolgáltatott tartalom
  A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra általa feltett tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal (azaz a jogosulttól engedélyt kapott a tartalom megosztására) és a tartalmat (pl. képek, videók, zene) weboldalon megoszthatja.
  A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt a Sakkmezo.hu weboldal üzemeltetője számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására). Tájékoztatjuk, hogy a weboldal üzemeltetője saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról.
 4. Felelősség
  A Sakkmezo.hu weboldal üzemeltetője mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található anyagok pontosságát és elkerülje a félreéértéseket. A Sakkmezo.hu weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja. A weboldal a Sakkmezo.hu weboldalán kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A Sakkmezo.hu weboldal üzemeltetőinek nincs ellenőrzése harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért. Így a legteljesebb mértékben arra bíztatjuk a Felhasználót, hogy ismerje meg és gondosan olvassa át a meglátogatott más weboldalakon elhelyezett jogi és adatvédelmi nyilatkozatokat, illetve ismerje azok esetleges módosításait. Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni a Sakkmezo.hu weboldal üzemeltetői ezt nem kifogásolják, feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg (pl. mélylinkek használata nem megengedett) és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a Sakkmezo.hu weboldal üzemeltetői támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.
 5. Kapcsolat
  A jelen weboldal üzemeltetője Welldorado Kft. (székhely: 2400 Dunaújváros, Eötvös utca 6. 4. em. 1.; adószám: 11684844-1-07 ;Cégjegyzékszám: 07-09-017606 , nyilvántartja a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága). Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségek egyikén: (i) emailen sakkmezo@gmail.com, (ii) telefonon a +36 30 557 64 64 telefonszámon vagy (iii) postai úton a 2400 Dunaújváros, Eötvös utca 6. 4/1. címen.
 6. Változások
  A Sakkmezo.hu üzemeltetője a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.
 7. Irányadó jog és joghatóság
  A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A Sakkmezo.hu weboldal üzemeltetője nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek. A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal. Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.
'Fel a tetejéhez' gomb