Statisztika

Utánpótláskorúak 2020. januári Élő-pont elemzése


Január elteltével aktualizáltuk a gyermekek eredményeit mutató táblázatot.

A teljes táblázat elérhető itt.

Értékelés

 

Az év első hónapjában sok lehetőség volt a fiatalok megmérettetésére. Több mint kétszer annyi versenypartit (normál idejűt) játszottak le fiatal versenyzőink, mint az azt megelőző hónapban. Eredményességben nagyon szép dolog, hogy 25 fiatal versenyző javította meg egyéni Élő-pont rekordját.

Negatívumok:

  • Idén januárban az élmezőnyünk 694 db partit játszott le és + 237 ÉLŐ-pont lett az egyenlegük, tavaly ez a szám 594 db parti és + 1024 ÉLŐ-pont volt.
  • Míg a decemberi eredmények szerint 60 versenyzőnk tartozott bele születési évük szerint a világ top 100 versenyzője közé, addig mostanra már csak 54-en maradtak.
  • Míg a decemberi eredmények szerint 24 versenyzőnk tartozott bele születési évük szerint a világ top 40 versenyzője közé, addig mostanra már csak 21-en maradtak.

Pozitívumok:

Februárban sok helyen még javában zajlanak majd a diákolimpiás selejtezők, aminek köszönhetően vélhetően az ifjak kevesebb „normál” partit fognak játszani. Sokaknál leginkább a felkészülés időszaka ez, amikor tudást gyűjtenek a komolyabb tavaszi versenyekre.

Minden utánpótláskorú versenyzőnek eredményes felkészülést és sikeres versenyzést kívánunk!

Ajánlott bejegyzések ugyanebben a kategóriában

'Fel a tetejéhez' gomb